Visa Kanada Online - Pitakonan sing Sering Ditakoni

Dianyari ing Feb 05, 2024 | Kanada eTA

Informasi Umum lan Dasar

Wewenang lelungan apa sing dibutuhake kanggo lelungan menyang Kanada?

Yen sampeyan nduwèni passport saka negara-negara sing dibebasake visa kanggo Kanada, banjur dianjurake kanggo mriksa dhisik yen sampeyan layak kanggo entuk Kanada eTA.

Sawetara negara kasebut kalebu Inggris Raya, kabeh negara anggota Uni Eropa, Australia, Selandia Baru, Jepang, Singapura lan liya-liyane.

Yen ya, mula sampeyan bisa miwiti nglamar wewenang perjalanan elektronik kanthi online sadurunge miwiti lelungan menyang negara kasebut. Wigati dimangerteni manawa wewenang lelungan elektronik kanggo Kanada bakal ngidini para wisatawan entuk ijin lelungan kanggo Kanada tanpa kudu lelungan menyang Kedutaan Besar Kanada.

Yen sampeyan dadi warga negara sing ora nduweni hak utawa ora dibebasake visa, mula sampeyan kudu visa transit supaya bisa liwat Kanada tanpa mandheg utawa ngunjungi.

Penumpang transit kudu tetep ing area transit Bandara Internasional. Yen sampeyan pengin ninggalake bandara, sampeyan kudu nglamar a Visa Pengunjung Kanada sadurunge lelungan menyang Kanada.

warga Amerika Serikat lan Pemegang Kartu Hijau AS dibebasake saka syarat eTA.

Apa tujuan utama Kanada eTA?

Tujuan utama nerbitake ETA Kanada yaiku kanggo pre-screen lelungan sing kalebu ing kabupaten kasebut sing kalebu ing dhaptar negara sing dibebasake visa Kanada. Sadurunge program wewenang lelungan elektronik dienalake, akeh pengunjung sing bakal ditolak mlebu ing Kanada yen gagal nyukupi syarat mlebu.

Nanging, sawise ngenalake Kanada eTA, amarga pengunjung wis disaring sadurunge mlebu negara kasebut, kemungkinan ngadhepi entri sing ditolak ing Kanada wis ilang.

Sapa sing kudu njaluk wewenang perjalanan elektronik Kanada kanggo ngunjungi Kanada?

Sing duwe paspor saka Negara sing layak eTA Kanada, sing dibebasake saka entuk Visa tradisional kanggo Kanada bisa aplikasi kanggo Kanada eTA online. Otorisasi perjalanan iki mung ditrapake kanggo wong sing lelungan sing bakal milih rute udara kanggo lelungan menyang Kanada.

Wigati dimangerteni manawa, wong lelungan sing ora duwe visa, sing bakal lelungan menyang Kanada, kudu nglamar eTA lan banjur miwiti lelungan menyang negara kasebut. Iki ditrapake kanggo bocah cilik lan bocah-bocah uga sing ngancani wali utawa wong tuwa.

Pengunjung sing milih mlebu Kanada liwat darat utawa segara ora bakal diwajibake nglamar eTA.

Sing duwe paspor saka negara endi sing dianggep layak kanggo aplikasi eTA Kanada?

Saiki, warga negara udakara 60 negara ora entuk visa kanggo Kanada. Saka negara kasebut, iki sing duwe paspor sing layak sing bisa entuk eTA Kanada.

Conditional Canada eTA

Sing nduwèni paspor saka negara-negara ing ngisor iki layak kanggo nglamar Kanada eTA yen padha netepi syarat ing ngisor iki:

  • Sampeyan duwe Visa Pengunjung Kanada sajrone sepuluh (10) taun kepungkur Utawa saiki sampeyan duwe visa non-imigran AS sing sah.
  • Sampeyan kudu mlebu Kanada kanthi udhara.

Yen ana syarat ing ndhuwur sing ora kepenak, mula sampeyan kudu nglamar Visa Pengunjung Kanada.

Visa Pengunjung Kanada uga diarani Visa Penduduk Sementara Kanada utawa TRV.

Apa warga Kanada Dual bisa nglamar Kanada eTA?

Warga Kanada dual ora bisa maneh lelungan menyang utawa transit liwat Kanada liwat udhara karo paspor non-Kanada. Sampeyan mbutuhake paspor Kanada sing sah kanggo numpak pesawat.

Yen sampeyan ora duwe passport Canadian bener, lan saiki passport manca utawa document liyane sak mriksa-in sawise proses iki diwiwiti, sampeyan bisa nemu telat utawa dicegah saka munggah pesawat kanggo Kanada.

Sampeyan bisa uga bisa Njaluk wewenang khusus kanggo mabur menyang Kanada.

Apa syarat dhasar sing kudu ditindakake kanggo entuk eTA Kanada?

Syarat dhasar sing kudu ditindakake dening kabeh pelamar eTA Kanada yaiku:

  • Pelamar kudu kalebu ing dhaptar negara-negara sing dibebasake visa sing layak kanggo entuk eTA Kanada.
  • Pelamar kudu nduweni sing sah lan asli passport sing diterbitake dening Pemerintah.
  • Tujuan kunjungan menyang Kanada kudu lelungan lan pariwisata, kegiatan bisnis/komersial, utawa tujuan transit.
  • Durasi nginep ing Kanada sing direncanakake kudu 06 wulan utawa kurang.
  • Pelamar kudu ora duwe rekaman pidana kepungkur sing ana gandhengane karo jenenge. Utawa nglanggar Imigrasi kepungkur.
  • Pelamar kudu wajib sehat.
  • Pelamar kudu sukses menehi jaminan marang pejabat Imigrasi yen dheweke arep bali menyang negara asale yen wis rampung tujuan kunjungan ing Kanada.
  • Pelamar kudu paling sethithik 18 taun. Yen pelamar kurang saka umur kasebut, wong tuwa utawa wali kudu nglamar eTA kanggo jenenge.

Apa kesahihan total Kanada eTA?

Otorisasi perjalanan elektronik Kanada bakal tetep sah kanggo wektu maksimal 05 taun. Periode iki bakal diwilang saka tanggal eTA diterbitake kanggo pelamar. Elinga yen eTA bakal tetep valid nganti kedadeyan ing ngisor iki:

  • Paspor pelamar kadaluwarsa. Utawa kadaluwarsa dokumen perjalanan liyane.
  • Izin perjalanan elektronik pelamar dibatalake.
  • A eTA anyar kanggo Kanada ditanggepi kanggo pelamar.

Nglamar kanggo Kanada eTA

Kepiye pelamar sing layak bisa nglamar eTA Kanada?

Kanggo nglamar Kanada eTA, iki langkah-langkah dhasar lan prasaja sing kudu ditindakake dening kabeh pelamar sing layak:

  • Isi sing Formulir aplikasi eTA Kanada kanthi informasi sing akurat lan bener sing kasebut ing paspor.
  • Mbayar biaya aplikasi eTA Kanada liwat cara pembayaran elektronik kayata kertu kredit utawa kertu debit.
  • Nampa eTA sing disetujoni ing kothak mlebu email sawise proses review rampung.
  • Dolan maring bandara utawa terminal pelayaran sing ditunjuk ing Kanada lan mlebu ing negara kasebut kanthi eTA.
Kanggo mesthekake yen pelamar bisa sukses nglamar Kanada eTA, dheweke kudu ngumpulake dokumen penting kayata sing sah. passport sing kalebu a negara bebas visa, kertu kredit utawa kertu debit sing bener kanggo nggawe pembayaran online lan ID email kadhaptar kanggo nampa Kanada eTA disetujoni.

Apa dokumen sing dibutuhake kanggo sukses aplikasi eTA Kanada?

Dokumen sing umume dibutuhake kanggo aplikasi eTA Kanada yaiku:

  • A bener passport.
  • Kertu kredit utawa kertu debit.
  • Alamat email sing kerep digunakake.

Apa jinis rincian sing kudu diisi ing formulir aplikasi eTA Kanada?

Kaping pisanan, lan sing paling penting, kabeh pelamar Kanada eTA kudu ngisi informasi biografi penting ing formulir aplikasi saka passport. Iki kalebu informasi kayata:

  1. Jeneng lengkap
  2. Tanggal lahir
  3. Negara lan Panggonan lair
  4. Gender
  5. status perkawinan
  6. Kabangsan
  7. Nomer paspor
  8. Tanggal penerbitan paspor lan kadaluwarsa

Kajaba iku, pelamar kudu menehi jawaban kanggo dheweke Alamat omah, Rincian pakaryan uga pitakonan latar mburi tartamtu sing bakal mesthekake apa pelamar bisa mlebu Kanada utawa ora.

Apa wektu sing cocog kanggo nglamar Kanada eTA?

Pelamar Kanada eTA, kanggo mesthekake yen dheweke bisa entuk wewenang lelungan sing disetujoni sadurunge wiwitan lelungan, disaranake nglamar Kanada eTA paling ora pitung puluh loro jam sadurunge saka tanggal sing dituju menyang Kanada. Ing kasus darurat, pelamar bisa entuk Kanada eTA liwat layanan cepet.

Ing endi pelamar bisa entuk asil kanggo aplikasi Kanada eTA?

Sawise pelamar wis ngirim aplikasi Kanada eTA, dheweke kudu ngenteni proses review rampung sawise asil bakal dikirim ing ID email sing wis kadhaptar. Yen asil positif, pelamar bakal nampa eTA Kanada sing disetujoni sing bisa digunakake kanggo mlebu ing Kanada.

Sampeyan bisa nggunakake Status eTA alat kanggo takon Status Kanada eTA.

Apa pelamar bisa njaluk Kanada eTA nggunakake macem-macem paspor?

Ora Kanggo aplikasi kanggo eTA kanggo Kanada, mung siji passportkudu digunakake wiwit Kanada eTA langsung disambung menyang a Nomer paspor. Panganggone luwih saka siji passportkanggo tujuan entuk Kanada eTA dilarang banget. Iki ditrapake utamane kanggo pelamar sing duwe kewarganegaraan ganda lan luwih saka siji paspor. Elinga yen pelamar kudu nggunakake padha passportkanggo nglamar kanggo eTA lan kanggo ngetik Kanada uga karo eTA.


Nggunakake Izin Perjalanan Elektronik Kanggo Kanada

Nalika Kanada eTA bakal digunakake?

Sawise eTA Kanada diwenehake marang wong sing lelungan, dheweke bisa miwiti lelungan menyang Kanada. Panggonan sing paling penting, ing ngendi eTA bakal dipriksa kanthi wajib, yaiku nalika lelungan mlebu karo operator kanggo numpak pesawat menyang Kanada. Iki umume titik pisanan ing ngendi eTA bakal digunakake.

The Interactive Advance Passenger Information (IAPI) sistem menehi operator udhara karo pesen 'papan / ora Papan' ing kabeh pangguna sing mbutuhake visa utawa eTA kanggo ngetik Kanada.

Titik kapindho ing ngendi eTA bakal digunakake nalika pelamar wis ndharat ing Kanada ngendi pejabat saka Badan Layanan Perbatasan Kanada (CBSA) bakal mriksa eTA, paspor, lan dokumen perjalanan liyane.

Pira suwene kunjungan sing bisa digunakake eTA Kanada?

Durasi kunjungan menyang Kanada, sing umume disetujoni ing program eTA, kurang saka 06 wulan. Nanging, elinga yen wektu pungkasan tetep, sing bakal diidini lelungan manggon ing Kanada, ditemtokake dening petugas Imigrasi ing pos pemeriksaan ing Kanada.

Iki mung amarga petugas Imigrasi Kanada wis dilatih kanthi apik nalika nerangake manawa para wisatawan sing mlebu ing Kanada kanggo ngrampungake tujuan liyane saka tujuan pariwisata, bisnis, lan transit.

Apa pengunjung bisa nggunakake eTA kanggo tetep ing Kanada sajrone wektu sing luwih suwe tinimbang 06 wulan sing disetujoni?

Yen sampeyan pengin tetep ing Kanada luwih suwe tinimbang sing diidinake ing Kanada eTA lan nglanjutake tetep ing Kanada minangka pengunjung, sampeyan kudu nglamar cathetan pengunjung. Rekam pengunjung dudu visa.

Rekaman pengunjung minangka dokumen sing ngidini sampeyan tetep ing Kanada luwih suwe minangka turis. Wis tanggal kadaluwarsa anyar. Sampeyan kudu nglamar cathetan pengunjung sadurunge status sampeyan saiki kadaluwarsa. Sinau luwih lengkap ing Ngluwihi Tetep ing Kanada.

Apa eTA Kanada bisa digunakake kanggo entuk entri langsung ing Kanada?

Ora. Canadian eTA mung bisa digunakake kanggo lelungan difasilitasi menyang Kanada. Nanging, wewenang lelungan iki ora njamin mlebu langsung ing Kanada amarga panguwasa layanan tapel wates mbutuhake wong lelungan ngirim paspor lan dokumen perjalanan penting liyane kanggo verifikasi. Lan nemtokake manawa pengunjung cocog kanggo mlebu ing Kanada utawa ora. Mangkono, keputusan pungkasan kanggo mlebu bakal ditindakake dening panguwasa tapel wates ing konter Imigrasi.


Kanada eTA Tolak / Tolak

Apa sing kudu ditindakake para pelamar yen aplikasi Kanada eTA ora disetujoni?

Umume pelamar bisa entuk eTA Kanada sing disetujoni sajrone sawetara menit. Nanging, sawetara aplikasi mbutuhake sawetara dina kanggo diproses lan disetujoni dening panguwasa Kanada. Iki biasane kedadeyan nalika Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) bisa uga mbutuhake pelamar ngirim informasi lan rincian liyane. Liwat media email, pelamar bakal dikontak dening IRCC kanggo nggawe dheweke ngerti langkah sabanjure ing prosedur kasebut.

IRCC bisa uga mbutuhake pelamar kanggo nyedhiyakake:

  • Dokumen utawa rincian tambahan.
  • Wawancara pribadi. Iki bakal dianakake ing organisasi Visa Kanada sing paling cedhak.

Apa lelungan isih bisa lelungan menyang Kanada yen aplikasi eTA ditolak/ditolak?

Amarga Kanada eTA sing disetujoni perlu kanggo lelungan menyang Kanada, yen aplikasi Kanada eTA ditolak, pelamar ora bakal diidini mlebu lan tetep ing Kanada. Sanajan pelamar miwiti perjalanan menyang Kanada kanthi aplikasi sing ditolak / ditolak, dheweke ora bakal diidini lelungan ngluwihi titik asrama bandara. Dadi, kabeh pengunjung kudu nglamar Visa Pengunjung Kanada utawa yen pengin nglamar maneh kanggo eTA, mung kudu ditindakake yen sampeyan wis ngrampungake alasan kanggo pembatalan aplikasi sampeyan.

Apa alasan sing paling umum kanggo nolak eTA Kanada?

Alasan sing paling umum amarga Kanada eTA bisa ditolak yaiku:

  • Rekor pidana kepungkur: Sanajan rekaman pidana kepungkur saka pelamar kalebu kejahatan cilik kayata DUI sing kedadeyan pirang-pirang taun kepungkur, panguwasa Kanada isih bisa nolak aplikasi kanggo eTA. Iki tegese ora ketompo carane cilik bebendhu utawa ora ketompo carane suwene kepungkur iku njupuk Panggonan, panguwasa Kanada isih bisa nolak aplikasi eTA kanthi alesan criminality.
  • Alasan medis

Others

Apa lelungan kasebut kudu njaluk eTA Kanada sing wis duwe Visa sing sah?

Ora. Yen sampeyan duwe Visa sing sah, sampeyan ora kudu nglamar Kanada eTA kanggo tujuan lelungan menyang Kanada. Visa sing sah sing wis dicekel sampeyan cukup kanggo njaluk sampeyan mlebu ing negara kasebut tanpa kudu duwe dokumen tambahan.

Apa pelamar bisa ninggalake lapangan pitakonan kosong ing formulir aplikasi eTA Kanada?

Ora. Kabeh kolom pitakonan ing formulir aplikasi Kanada eTA wajib. Ora ana kolom pitakonan sing kudu dikosongake nalika ngisi Formulir aplikasi eTA Kanada. Yen pelamar wis ngetik informasi palsu ing aplikasi, proses pangolahan bisa ditundha.

Apa pengunjung kudu nglamar Kanada eTA yen arep mlebu ing negara kasebut liwat rute darat utawa pelayaran?

Ora, yen sampeyan arep mlebu ing Kanada liwat rute darat utawa layaran, sampeyan ora kudu nyekel eTA Kanada. Sampeyan mung bisa nggunakake paspor kanggo mlebu ing Kanada yen sampeyan kalebu salah sawijining negara sing ora duwe Visa. Mung wong sing lelungan sing arep mlebu ing Kanada liwat rute udhara dibutuhake kanggo nglamar Kanada eTA.

Apa syarat paspor paling dhasar sing kudu ditindakake kanggo entuk eTA Kanada?

Sing paling dhasar passport syarat sing gegandhengan sing kudu ditindakake dening kabeh pelamar sadurunge miwiti nglamar eTA Kanada yaiku:

  • The passport kudu bener kanggo periode minimal 06 sasi sadurunge sampeyan mlebu Kanada karo eTA.
  • The passport kudu duwe 02 kaca kosong kanggo entuk cap entri lan metu.
  • Siji passport kudu digunakake kanggo loro tujuan sing - 1. Nglamar kanggo Kanada eTA. 2. Ketik Kanada karo eTA. Iki ditrapake utamane kanggo kabeh pelamar sing duwe luwih saka siji passport.

Suwene wektu pangolahan eTA Kanada?

Umume aplikasi kanggo eTA Kanada diproses sajrone sawetara jam. Sawise pelamar ngirim aplikasi sing diisi, dheweke bakal ngerti asil aplikasi liwat media email.

Ing kasus sing jarang, panguwasa Kanada bisa njupuk luwih saka sawetara dina kanggo proses aplikasi. Nanging ing kahanan apa wae, wektu maksimal pelamar bisa ngarepake aplikasi eTA bakal diproses yaiku minggu 01.