Политика за наплата

Нема да се обезбеди враќање на средствата откако апликацијата ќе биде поднесена на веб-страницата на Владата, без оглед на исходот од вашата апликација за еВиза.

Не ветуваме никаква гаранција за одобрување на апликацијата, но ветуваме дека преводот од вашиот јазик на англиски ќе биде без грешки и вашата фотографија ќе биде прифатлива.

Ние не даваме никакво ветување за одобрување или отфрлање на апликацијата.

Според историските резултати, 98% биле одобрени од канцеларијата за имиграција за 72 часа.

Минатите историски резултати не се показател за идните резултати.

Ние не даваме совети за имиграција, насоки за имиграција на имигрантите.

Обезбедуваме само канцелариски услуги и превод на јазици на 104 јазици.

Ако ви требаат повеќе информации, ве молиме погледнете ги нашите: